N3-joukkueelle kolme pistettä vuoden viimeiseltä pelireissulta

| Aiheet: Naiset III, Raportit

Sunnuntaina 17.12.2023 naisten kolmosjoukkueen pelit pelattiin Torniossa. Vastassa olivat SBT Tornio ja PaKa. Ensimmäisestä pelistä SBT Torniota vastaan saatiin 5-3 voitto ja toinen peli PaKaa vastaan päättyi 2-2 lukemiin.

SBC Levi III – SBT Tornio 5-3 (3-0, 1-1, 1-2)

Syksyn viimeisiin peleihin lähdettiin innolla ja maali saatiin aikaiseksi heti ensimmäisillä minuuteilla. Pallon maalille toimitti #12 Kerttu Hurtig ja maalin edessä #25 Johanna Pihlajamaa ohjasi pallon vastustajan maalivahdin selän taakse. Peli kulki vaihtelevasti ensimmäisen erän aikana, mutta maalinteon makuun pääsimme uudelleen kymmenen minuutin pelin jälkeen. #6 Anna-Kaisa Ukkolan syötöstä #25 Pihlajamaa laukoi toisen maalinsa. Muutamia minuutteja myöhemmin hienon yksilösuorituksen esittänyt #88 Birgitta Kristo vei joukkueemme 3-0 johtoon.

Toisen erän alkuun lisäsimme johtoa lukemiin 4-0. Maalin viimeisteli #13 Eeva-Maria Tornberg #24 Lumina Mannisen syötöstä. Erää pelattiin tasaisesti eteenpäin ja tilastomerkinnöiksi erästä jäi joukkueemme maalin lisäksi vastustajan kavennusmaali erän loppupuolella. Toisen erän päätyttyä tilanne oli 4-1.

Kolmanteen erään lähdettiin SBT Tornion toisella kavennusmaalilla. Pari minuuttia myöhemmin #24 Manninen iski joukkueemme viidennen maalin. Syöttöpisteen nappasi #18 Sanna Haaparanta. Pelin loppupuolella SBT Tornio kiri vielä yhdellä maalilla. Peli päättyi joukkueemme 5-3 voittoon. Maalivahtien torjunnat: Levin #40 Sampo Kontiosalo 16 torjuntaa jaSBT Tornio 9.

PaKa – SBT Levi III 2-2 (0-0, 1-2, 1-0)

Toisessa pelissä vastaan asettui sarjakärki PaKa Kuusamosta. Ensimmäisestä pelistä parannettavaa jäi kaksinkamppailuissa ja syöttötarkkuudessa. Peli näyttikin kulkevan ensimmäistä peliä varmemmin eteenpäin. Kerran pääsimme kokeilemaan ylivoimalla maalintekoa, mutta tulos jäi saamatta. Ensimmäisessä erässä ei maaleja nähty, joten erätauolle lähdettiin 0-0 lukemissa.

Toista erää ei kauaa ehditty pelata, kun saimme aikaan ensimmäisen maalin. Syöttöpisteen nappasi #11 Essi Kosunen, ja maalin viimeisteli #18 Sanna Haaparanta. Erää pelattiin tasaväkisesti viimeisille minuuteille asti. Puoli minuuttia ennen erätaukoa saimme lisättyä johtoamme toisella maalilla. Maalinteossa onnistui #7 Tiina Pasma ja syöttöpisteen sai #64 Helmi Leppänen. Muutamia sekunteja myöhemmin vastustaja kuitenkin iski avausmaalinsa meidän verkkoon. Toisen erän jälkeen tilanne oli 1-2 meidän joukkueelle.

Kolmannessa erässä PaKa tuli vauhdilla vastaan ja maalipaikkoja oli molemmissa päädyissä. Maalivahtimme #40 Sampo Kontiosalo oli hyvin tilanteissa mukana ja antoi meille torjunnoillaan mahdollisuuden voittaa pelin. Tällä kertaa ei kuitenkaan riittänyt ja kaksi minuuttia ennen pelin loppua PaKa kiri tasoihin. Peli päättyi 2-2 tasalukemiin. Maalivahtien torjunnat: Levi #40 Kontiosalo 16, PaKa 12.