Mukaan toimintaan?

Haluatko mukaan pelaajaksi?

SBC Levillä on useita aikuis- ja juniorijoukkueita, jotka pelaavat Salibandyliiton alaisissa sarjoissa tai aluesarjoissa. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä: https://www.sbclevi.fi/yhteystiedot

Jos haluat tulla mukaan joukkueeseen, niin voit olla yhteydessä suoraan joukkueen yhteyshenkilöön ja kysyä lisätietoja. Kilpajoukkueiden lisäksi seura pyrkii tarjoamaan harrastetoimintaa sellaisillekin henkilöille, jotka eivät halua osallistua kilpatoimintaan.

Tutustu myös Uuden pelaajan oppaaseen sekä Vanhemman oppaaseen, jotka löytyvät täältä: https://www.sbclevi.fi/seura/materiaalipankki


Haluatko mukaan valmentajaksi?

Seurassamme on aina tilaa innokkaille henkilöille, jotka haluavat kehittää sekä itseään että pelaajia. Seura tarjoaa kaikki tarvittavat välineet ja työkalut pelaajapolusta harjoitepankkiin, jotta onnistuisit valmentajan tehtävässäsi joko lasten, nuorten tai aikuisten parissa. Aiempi valmennuskokemus ei ole välttämätöntä.

Seura järjestää itse koulutusta ja opastusta valmentajilleen ja rohkaisee näitä osallistumaan myös Salibandyliiton valmentajakoulutuksiin. Koulutuksiin on mahdollista saada rahallista tukea seuralta. Seura maksaa valmentajilleen asianmukaisen korvauksen.


Haluatko mukaan yhteistyökumppaniksi?

SBC Levi etsii ja kartoittaa jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita kasvavan ja kehittyvän toimintansa rahoittamiseksi. Seura on yleishyödyllinen, eli toimintaamme tukemalla edesautat sekä lasten, nuorten että aikuisten harrastus- ja kilpaurheilumahdollisuuksia.

Seura voi ottaa vastaan avustuksia ja lahjoituksia. Lisäksi seura myy mainostilaa peli- ja verryttelyasuihinsa, nettisivuilleen sekä Kittilän urheiluhalliin.

Yhteydenotot:

Tuomas Similä
040 829 3628
toimisto(a)sbclevi.fi