Puheenjohtaja tiedottaa

Johtokunnan kokousten yhteenvedot

Johtokunnan kokous 29.9.2019

Liian pitkä aika meni taas edellisestä kokouksesta. Pieniä nopeita päätöksiä tehtiin toki myös kesän aikana mutta kokoustamista saman pöydän äärellä emme saaneet pidettyä.

Asialistalla meillä oli ensiksi syyskokouksen pitäminen, milloin ja missä. Päädyimme pitämään syyskokouksen urheiluhallin kahviossa 27.10.2019 klo 16. Tervetuloa!

Johtokunnan kanssa kävimme myös läpi jo etua viime kauden lukuja suurimmat menot (henkilöstö) sekä suurimmat tulot (sponsorit). Ynnäsimme ja mietimme miltä nämä luvut tulevat näyttämään tällä kaudella. Pohdimme samalla myös jäsenmaksun nostamisen esittämistä vuosikokoukselle. Monia vuosia jäsenmaksumme on ollut sama vaikka kustannukset ovat nousseet. Varainhankinta johtokunnan myyntitiimi on tilannut myytäväksi seuran logolla olevia pop socket:ja, kysyimme myös tarjousta bambuisista take-a-way-kupeista seuran logolla, joten pitäkäähän silmät auki seurantapahtumissa sekä somessa.

Teimme myös valmiiksi toimintakertomuksen kaudelta 2018-2019 sekä valmistelimme toimintasuunnitelman kaudelle 2019-2020. Ensimmäistä kertaa meillä on kaksi isoa kokousta kauden aikana joten jatkossa tulemme jakamaan nämä niin, että syyskokouksessa käydään läpi edellinen kausi ja kevätkokouksessa suuntaamme katseen jo uuteen kauteen.

Seuramme on ottanut myös käyttöönsä kausimaksujen maksamisen E-passilla.

Johtokunta päätti myös kokouksessaan, että kannustamme seuramme jäseniä monipuoliseen urheiluun ja osallistumme erilliseen urheilutapahtumaan osallistumista 1krt/kauden aikana maksimissaan 30€:lla.

 

Terveisin,

PJ, Jaana

 

 

Johtokunnan kokous 4.6.2019

Päätimme viimeisimmässä kokouksessamme alkaa tekemään avoimempaa päätöksentekoa seurassa. Tämä seuran sivuilla kokousten päätöksistä tiedottaminen on osa tätä strategiaa sekä uutta viestintäsuunnitelmaa.

Kauden 2019-2020 ensimmäinen järjestäytymiskokous pidettiin 4.6.2019 ja paikalla oli yhtä vaille koko johtokunnan jäsenistö Katri Blomqvist, Inka Jesiöjärvi, Tomi Nikula sekä Teemu Pallari. Juha Autionimellä oli este. Läsnä oli myös toiminannjohtaja Tuomas Similä.

Inka Jesiöjärvi valittiin seuran varapuheenjohtajaksi kaudelle 2019-2020.

Pureuduttiin seuran talousarvioon kaudelle 2019-2020. Mitään suuria muutoksia talousarvioon ei tarvinnut tehdä. Talousarvion kohdalla pohdittiin myös mainosmyyntiä sekä varainhankintaa ja päätettiin lisätä tämä toiminnanjohtajan työnkuvaan provikkapalkkauksella.

Päätimme myös vakinaistaa toiminnanjohtajan paikan. Samalla pohdittiin junioripäällikön ja valmennuspäällikön palkkauksia.

Ideoimme myös seuramme alkavaa 20v juhlakautta ja sen toteuttamista:

  • 20 henkilökuvaa seuran aktiivisista/ legendaarista pelaajista/ toimijoista
  • Iso seinäbanneri 20v-logolla johon kerätään kaikkien pelaajien nimmarit
  • Kakkukahvit jonkin turnauksen yhteyteen
  • Ilmpalloja, ämpäreitä?
  • Haaveissa myös seuraseinä sekä seuralle oma pukkari Kittilän urheiluhalliin

Pohdimme myös viestintäsuunnitelman luontia sekä keväällä aloitettua seurastrategia-projektia. Nämä ovat isoja kokonaisuuksia, joihin paneudumme elokuussa johtokunnan teemapäivän merkeissä.

Kävimme keskustelua seurakaupasta ja sen uudelleen elvyttämisestä. Inka ja Katri lupasivat ottaa vastuun seurakaupasta sekä seuran fanituotemyynnistä.

Lopuksi vielä Jaana ja Tuomas kertoili terveisiä 18.5. Rovaniemellä järjestetystä pohjoisen alueen seurapäivistä sekä kevään aikana järjestetyistä Unicef Lapsiystävällinen kunta – kiusaamisen ehkäisy-toimikunnan kokouksista.

Jos sinulla tuli kysyttävää, ideoita tai ajatuksia johtokunnan toiminnasta, tulevasta juhlakaudesta tai seurakaupasta, niin otahan yhteyttä jaana.korkko(a)sbclevi.fi

Terveisin,

PJ Jaana