Akatemiatoiminta

Kausi 2018-2019

Akatemiatoiminnan esittely

Salibandyseura SBC Levi, Kittilän yläkoulu ja Kittilän lukio käynnistävät jälleen yhteistyössä salibandyakatemiatoiminnan Kittilässä tiistaina 02.10.2018 alkaen.

Akatemiatoiminta on tarkoitettu Kittilän yläkoulussa ja lukiossa opiskeleville eri-ikäisille salibandy-, jalkapallo- ja jääkiekkopelaajille (sekä pojat että tytöt), jotka haluavat laajentaa ja monipuolistaa harjoittelumahdollisuuksiaan opiskelujen ohella. Akatemiaopiskelijoille tehdään jaksokohtainen harjoitussuunnitelma kurssitason ja henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Akatemiaharjoittelu koostuu mm. fysiikka-, koordinaatio- ja taitoharjoittelusta. Akatemiaharjoittelu tukee viikottaista joukkueharjoittelua, mutta ei korvaa sitä.

Akatemiatoiminta on koulun ulkopuolista toimintaa. Akatemiatoiminnan vastuullisena järjestäjänä on salibandyseura SBC Levi, jota koulu tukee ottamalla harjoittelun huomioon koulutyössä mahdollisuuksien mukaan.

Lukio-opiskelijat saavat akatemiaharjoittelusta sekä SBC Levin järjestämästä ohjatusta joukkueharjoittelusta kursseja (38 harjoitustuntia = 1 soveltava kurssi).

Akatemiavalmentajina toimivat salibandyseura SBC Levin ammattivalmentajat Juho Wesslin ja Petri Palovaara. Syyskauden kesto on 02.10. – 21.12.2018 ja kevätkauden kesto 07.01. – 05.04.2018.

Ilmoittautumisohjeet

1. Palauta allaoleva akatemiaurheilijasopimus allekirjoitettuna Juho Wesslinille
2. Ilmoittaudu akatemiaan SBC Levin käyttämässä myClub-jäsenpalvelussa: https://sbclevi.myclub.fi/flow/profile/new

(klikkaa myClubissa oikealta ylhäältä ”OMA NIMI” → Omat tiedot → Jäsenyydet → Liity ryhmiin → ”Lukio-yläastekatemia”)

Akatemiatoimintaan osallistuminen maksaa 20€/lukukausi per opiskelija. Laskutus tapahtuu myClub-jäsenpalvelun kautta. Opiskelijat voivat käydä tutustumassa akatemiatoimintaan parin ensimmäisen viikon ajan maksutta.

Harjoitusajat ja -paikka sekä tarvittavat välineet

Lukio-yläastekatemiaryhmän harjoitusajat ovat maanantai klo 15:15-16:15 ja torstai klo 15:15-16:15.

Harjoittelupaikkana toimii Kittilän urheiluhalli. Harjoituksiin ilmoittaudutaan myClub-jäsenpalvelussa.

Tarvittavat välineet oma salibandymaila, sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Yhteydenotot akatemiatoimintaan liittyen:

Petri Palovaara
Akatemiavalmentaja
040 175 7552
kullervo.palovaara(a)gmail.com
www.sbclevi.fi