Kausiraportti 2013-2014

Kausi aloitettiin uudessa komennossa, sillä seuran valmennuspäälliköksi kesällä palkattu Juho Lehto otti myös miesten edustusjoukkueen valmennustehtävät hoidettavakseen. Uudet tuulet toivatkin mukavasti nostetta tekemiseen, ja SBC Levi johti sarjaa koko kauden ajan lukuunottamatta kahden viikon jaksoa tammikuussa. Muutama helppo pistemenetys johtoasemasta kauden mittaan koitui kuitenkin kohtaloksi, ja joukkue jäi lopulta kolmannelle sijalle keskinäisten otteluiden perusteella.

Suomen Cupissa joukkue taisteli tiensä ensimmäistä kertaa jatkoon. Voitolla TyPSistä SBC Levi olisi jatkanut pelejään 2.kierroksella Rovaniemellä, mutta tasapelillä tie vei Pohjanmaalle ja Ilmajoelle. Pohjanmaan 2.divarijoukkueiden vauhti osoittautui liian kovaksi eikä 2.kierroksella pistetili enää karttunut.

Erikoisuus: SBC Levin bussi hajosi kaksi kertaa kauden aikana, joista toisella kerralla takarengas irtosi vauhdissa. Joukkue ehti juuri ja juuri ajoissa suoraan pelikentälle joulukuussa pelattuun SBT Tornio-peliin, josta muodostui lopulta yksi kaksijakoisimmista otteluista edustusjoukkueen historiassa. SBC Levi johti ottelua 1.erän jälkeen jo 5-0, mutta SBT Tornio tuli 3.erässä väkisin tasoihin ja pisteet tasattiin lukemin 6-6. Tämä tasapelipiste osoittautui lopulta kullanarvoiseksi torniolaisille.