Kausiraportti 2010-2011

Kesän aikana edelliskauden pettymys haudattiin ja joukkueelle lähdettiin hakemaan uutta nostetta uusin kuvioin Tuomas Similän otettua pelaajavalmentajan tehtävät harteilleen. 5.divaria pelattiin tällä kaudella jälleen viiden joukkueen Lapin lohkona. SBC Levi osoitti pelaavansa väärässä sarjassa voittaen lohkonsa ylivoimaisesti sekä hoitamalla myös nousukarsintapelinsä puhtaalla saldolla. Näin ollen kauden päätteeksi palkintona oli sarjanousu takaisin 4.divariin yhden kauden mittaisen 5.divarivisiitin jälkeen.

Joukkue ei osallistunut Suomen Cupiin kaudella 2010-2011 lainkaan.

Erikoisuus: Viimeisessä nousukarsintapelissä SC Kaatajia vastaan panoksena oli enää kunnia, sillä molemmat joukkueet olivat varmistaneet sarjanousun jo aiemmin. Peli oli jo kääntymässä SC Kaatajille 3.erän loppupuolella joukkueen siirryttyä 3-5 -johtoon ajassa 43:31, mutta SBC Levi iski viimeisen minuutin aikana ensin pelin tasoihin kahdella maalilla ilman maalivahtia ja vielä naulaksi arkkuun 6-5-voittomaalin 10 sekuntia ennen loppusummeria.