N2-joukkueelle ristiriitainen viikonloppu

| Aiheet: Naiset II, Uutiset

SBC Levin N2-joukkueella takanaan tappiollinen viikonloppu. Kotiturnaus 17.11 tuotti pettymyksiä, mutta myös onnistumisen tunteita hyvästä taistelusta sarjakärkeä vastaan. Lähtökohdat turnaukseen olivat jännittävät, sillä N2 pitivät kakkossijaa sarjataulukossa. Vastaan viikonlopun peleihin saapuivat sarjakärki Lave sekä N2:sen niskaan sarjakolmosena hengittävä Paka.

Ensimmäiseksi vastaan asettui Lave, nuori ja taitava joukkue Sodankylästä. Aiemmin syksyllä pelattu peli päättyi 3-2 Laven hyväksi, joten voittoa lähdettiin hakemaan. Ensimmäiseen erään ei erikoistilanteita tai maaleja nähty. Toisen erän alussa Levi pääsi pelaamaan ylivoimaa, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Kun Lave palasi täysilukuiseksi, soi Levin päässä verkot. Kolmanteen erään lähdettiin 1-0 asemasta sillä ajatuksella, että pelissä ollaan mukana ja avaimet voittoon ovat edelleen käsissä. Viimeisessä erässä Levin #12 Kerttu Hurtig pisti pallon Laven maalivahdin taakse. Viimeisillä minuuteilla Lave kuitenkin nousee johtoon ja peli päättyi 2-1 Laven hyväksi. Pelistä jäi joukkueelle häviöstä huolimatta onnistumisen sekaisia tunteita, sillä taistelu oli hyvä ja lopputulos hyvin pienestä kiinni.

Toiseen peliin asettui Paka. Aiemmin tiukka taistelu päättyi Levin hyväksi voittoon. Peli alkoi vauhdikkaasti sillä jo ensimmäisellä minuutilla Paka pistää pallon #15 Heini Siivikon taakse. Levi tasoittaa pian #17 Tiina Pekkalan maalilla. Levin pakka ei ole kasassa, virheet kostautuvat ja ensimmäinen erä päättyy 3-1 Pakan hyväksi. Tunnelma erätauolla on latistunut, valmentajilta tiukat kommentit ja Levi lähtee paremmalla temmolla toiseen erään. Toisen erän alkuun on pelissä nähtävissä pieni parannus, mutta Levin päässä maaliverkot taas soi. Toisessa erässä Paka tekee 2 maalia ja kolmanteen erään lähdetään 5-1 tappiolla. Kolmanteen erään ei saada toivottua parannusta ja erän alkuun Paka karkaa jo 7-1 johtoon. Levi ottaa jäähyn mailaan lyömisestä ja Pakan ylivoima kustantaa maalin. Peli päättyy murheellisiin lukemiin 8-1. Pettynyt porotokka ei ollut turnauksessa parhaimmillaan ja jokaisella jäi jotain parannettavaa seuraaviin peleihin.

Levi putoaa päivän päätteeksi sarjan kolmanneksi. Katseet kohti seuraavia pelejä jotka pelataan Haukiputaalla 8.12!