Hot Whales Lapin Mestaruussarjan naisten mestariksi

| Aiheet: Uutiset

Lapin Mestaruussarjan naisten sarjan päätösturnaus pelattiin sunnuntaina 15.4.2018 Kittilän urheiluhallilla.

Tasaisen vahvasti koko kauden ajan esiintynyt Hot Whales Rovaniemeltä vei mestaruuden nyt kolmatta kertaa peräkkäin. Voitosta voittoon kolmen kauden ajan kulkenut Hot Whales voitti päätösturnauksessa SB-69:n Ivalosta 7-0, mutta päivän jälkimmäisessä pelissä LaVen tytöt Sodankylästä voittivat ”Valaat” tiukan taistelun jälkeen maalein 1-2.

SBC Levin juniorit voittivat päivän peleissään Routan Rovaniemeltä 4-0 ja SoPa Sodankylästä kaatui puolestaan maalein 5-1. Jälkimmäisessä pelissä E-juniori-ikäinen Roni Herraniemi iski hattutempun.

Lapin Veikot Sodankylästä sijoittui sarjassa toiseksi pisteen erolla mestareihin ja 3. sijan nappasi SBC Levin juniorit.

Komean mestaruuspokaalin voittajajoukkueelle toimitti jälleen kerran Kittilän Kello- ja Korukamari.

Lämpimät onnittelut mestarijoukkue Hot Whalesille ja kiitokset SBC Levin puolesta kaikille mukana olleille joukkueille! Palataan Lapin Mestaruussarjan merkeissä asiaan jälleen ensi syksynä.