Naisten edustuksen kokoonpano ja otteluohjelma 2015-2016

| Aiheet: Uutiset

Esittelyvuorossa on Veikko Ylirannan luotsaama naisten edustusjoukkue. Syksyllä 2013 seurassa aloittanut naisten ryhmä ottaa tänä syksynä ison harppauksen eteenpäin kohti kilpailullisempaa toimintaa, kun joukkue osallistuu ensimmäistä kertaa Salibandyliiton alaisiin sarjoihin, eli Pohjois-Suomen naisten 3.divariin.

Viime kaudella joukkue osallistui naisten Tunturi-Cup-aluesarjaan hakien tuntumaa kilpapelaamiseen, ja kun innostusta lajia kohtaan riittää edelleen, niin seuraava askel oli luonnollisesti juuri viralliseen kilpatoimintaan osallistuminen. Kyseessä on samalla kaikkien aikojen pohjoisin naisten salibandyjoukkue, joka osallistuu Salibandyliiton alaisiin kilpasarjoihin, joten tänä syksynä kirjoitetaan salibandyhistoriaa silläkin saralla.

Joukkueen pelaajatilanne 17.09.2015:

Hyökkääjät

6 Jesiöjärvi Inka
7 Takala Maiju
10 Lindfors Saana
13 Nummisto Heidi
16 Kaakkuriniemi Anne
18 Mäkeläinen Anni
21 Junnola Anri
27 Honkanen Julia
31 Blomqvist Katri
55 Asp Camilla
64 Kautto Riikka

Puolustajat

9 Sarajärvi Roosa
11 Palolahti Sanni
12 Talja Eveliina
29 Jylhä Jaana

Maalivahdit

2 Poikela Iida
3 Palosaari Elina

Salibandyliitto on julkaissut naisten 3.divarin otteluohjelman ja alkavalla kaudella Kittilässä nähdään naissalibandya kahden kotiturnauksen verran pelipäivien ollessa lauantait 31.10.2015 sekä 06.02.2016: https://sbclevi.fi/naiset/naiset-i/ottelut/2015-2016/

Kuten otteluohjelmastakin käy ilmi, niin naisten 3.divariin saatiin ensimmäistä kertaa koskaan oma Lapin lohko, kun noususta 2.divariin kamppailee yhteensä neljä pohjoissuomalaista joukkuetta. Aiempina vuosina alimmalle sarjatasolle osallistuminen on tarkoittanut pelireissuja aina Ouluun asti. Hieman poikkeuksellisen lohkosta tekee puolestaan se, että SBC Levin joukkueita löytyy sieltä kaksin kappalein, kun seuran alaisuuteen alkukesästä liittynyt toinenkin naisten joukkue pelaa samaa sarjaa naisten kakkosjoukkueen nimellä.