Kohti kautta 2015-2016, osa 1

Kausi 2014-2015 on juuri ja juuri saatu päätökseen, mutta taustajoukot ovat jo pitkään puuhailleet kauden 2015-2016 valmistelujen parissa.

SBC Levi lähtee sarjakauteen 2015-2016 peräti neljän aikuisten kilpajoukkueen voimin, sillä kahden miesten joukkueen lisäksi Salibandyliiton alaisiin sarjoihin seurasta osallistuu myös kaksi naisten joukkuetta. Kyseessä on ensimmäinen kerta seuran historiassa, kun naisten joukkue osallistuu viralliseen sarjatoimintaan.

Lisäksi miesten edustusjoukkue osallistuu uudistuneeseen TEHO Sport Suomen Cupiin syksyllä 2015. Kahtena edelliskautena joukkueen Cup-taival on päättynyt 2.kierroksen peleihin, joten tästä on hyvä lähteä parantamaan. TEHO Sport Suomen Cupin uudistuksista voit lukea lisää Salibandyliiton sivuilta.

Kommentit on suljettu.