Raportti: M2 Kittilän turnaus 24.01.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten haastajajoukkue SBC Levi II pääsi pelaamaan kaikkien aikojen ensimmäiset viralliset salibandyottelut Kittilän uudessa urheiluhallissa la 24.01.2015.

Klo 13 alkaneessa pelissä sarjajumbona majaileva kotijoukkue piti sarjakakkosta Sastamolo Junioreita pitkään pihdeissään johtaen jo 2-0, mutta vastustajan kiri puri ja 3.erässä vauhdikas peli kääntyi kemiläisjoukkueen 2-3 -voitoksi.

Päivän toisessa pelissä Enontekiön KäKiä vastaan pisteet jaettiin tasaisen väännön jälkeen lukemin 1-1. 3.erässä Levi-hyökkääjistä Miro Periviita kilautti ylärimaan, mutta sen lähemmäksi maalintekoa kumpikaan joukkue ei enää päässyt.

Ilahduttavaa turnauksessa oli joukkueen selvästi nousujohteiset esitykset, taisteleva yleisilme sekä nuoren kaartin esiinnousu; B-juniori-ikäiset Jarkko Kautto, Olli Yli-Suvanto, Vesa Markkala ja etenkin huippuotteita maalissa esittänyt mv Kristian Karhula sekä C-juniori-ikäinen Miro Periviita esiintyivät kaikki turnauksessa edukseen.

SBC Levi II:n kausi jatkuu la 07.02.2015 ja pelit pelataan jälleen Kittilässä!