Raportti: M1 Oulun turnaus 11.01.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten edari taisteli sunnuntaina 11.01.2015 Oulun Nallisportista neljä arvokasta sarjapistettä ja nousi sarjakärkeen!

OuTa-peikko pystyttiin vihdoin kellistämään 4-1 -voiton myötä ja toisessa pelissä saatiin revanssi FBC PartyBoysista niinikään lukemin 4-1. Turnauksen lähtökohtina ja suurimpina tavoitteina oli syyskauden sävyttämästä hurlumhei-meiningistä eroon pääseminen ja palaaminen takaisin tiiviseen puolustuspeliin, joka edelliskaudella oli yksi joukkueen parhaimmista aseista.

Sinipaidoilta nähtiinkin tällä kertaa molemmissa otteluissa ehjää viisikkopuolustamista, fiksua karvauspelaamista ja hyvää oman pään peliä sekä vuorenvarmaa maalivahtipeliä. Ainoan pienen miinuksen voisi heittää viimeistelyn heikkoudesta, sillä hieman paremmalla maalipaikkojen hyödyntämisellä molempien otteluiden maalimäärät olisi pystytty jopa tuplaamaan.

Sisäisen pistepörssin kärkipään miehet pelasivat tällä kertaa pisteiden valossa hieman vaisumman turnauksen, mutta onnistumisia saatiin silti laajalla rintamalla, ja mm. puolustuspään nallekarhu Lauri Välimaa laukoi kauden avausmaalinsa OuTa-pelissä.

Tilasto-Niilon pika-analyysi turnauksesta:

+MV- ja puolustuspeli: 2 päästettyä maalia ja torjuttu rankkari
+YV-tehokkuus: 75% (3/4)
+AV-tehokkuus: 100% (1/1)
+Asenne: 100% (100/100)
+Ilkka Tuomikosken uran RL-saldo: 100% (1/1)

Tilastot

vs OuTa: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2014-2015-m1-18/

vs FBC PartyBoys: https://sbclevi.fi/tapahtuma/2014-2015-m1-19/

Vuoden aloitus kahdella voitolla lämmittää toki mieltä, mutta hyvänolontunteen ei voi antaa hiipiä puseroon, sillä jo reilun parin viikon päästä pelattavassa Rovaniemen turnauksessa on edessä kaksi isoa peliä kevättä ajatellen. Tuolloin vastaan asettuu kärkinelikon tuntumassa kärkkyvä turnausisäntä NSB II ja toisessa pelissä kohdataan puolestaan tasapistein sarjakärjessä oleva SBT Peto!