Miesten joukkueet tulessa viikonloppuna

| Aiheet: Uutiset

Sekä miesten edustusjoukkue M1 että haastajajoukkue M2 taistelevat sarjapisteistä tulevana viikonloppuna.

M1 kohtaa lauantaina 11.10.2014 4.divarikauden avausottelussaan Oulun Tarmon (OuTa) klo 14, sekä klo 17 Rovaniemen korkeakouluopiskelijoiden joukkueen (Rokokoo). Ottelut pelataan Oulun Nallisportissa. Toimitus nappasi M1-vastuuvalmentaja Juho Lehtoa hihasta kiinni sarjakauden avauksen kynnyksellä:

Terve Juho. 4.divarikausi käynnistyy vihdoin lauantaina, minkälaisin odotuksin kauteen?

JL: Terve vaan. Edellisen kauden pohjatyö helpottaa alkavaan kauteen lähtemistä ja usko tulevaan on vahva. Joukkueesta vaihtui noin kentällinen pelaajia, mutta tilalle on saatu erinomaisia vahvistuksia*. Kesäharjoittelu onnistui kokonaisuutena paremmin kuin edellisellä kaudella. Kauteen valmistautuminen alkaa olla viimeistä silausta vaille valmis, eli pelien alkua odotellessa.

*Lähteneet: Ville Virtanen, Arttu Ylitalo, Tuomas Nousiainen, Kalle Kemppainen
*Saapuneet: Jari Ahven, Miika Korppi, Olli Valkonen, Jussi Tuoma, Antti Autere, Ilkka Tuomikoski

Joukkueen vahvuudet?

JL: Vahvuudet ovat fyysisellä puolella ja sitoutumisessa joukkueen tavoitteisiin sekä työnteossa tavoitteiden eteen. Joukkueessa on erinomainen ilmapiiri ja rento, mutta hyvä tekemisen meininki.

Mietteet tulevan viikonlopun sarja-avauksesta?

JL: Pitkä jakso on taas harjoiteltu ja odotettu sarjapelien alkamista, eli vihdoinkin päästään tositoimiin ja tarkastamaan taso missä mennään. Penkin takana voi seisoskella luottavaisin mielin, sillä näyttää että pelaajilla alkaa yhteinen sävel löytymään niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Are you ready? We are!

M2 matkustaa puolestaan sunnuntaina 12.10.2014 Kemiin 5.divarikauden toiseen turnaukseen, jossa vastaan asettuvat klo 14 Käsivarren Kipsi (KäKi) Enontekiöltä, sekä klo 17 Sinimyrsky Kemistä. M2 avasi kautensa jo syyskuun puolella 28.09.2014, ja tuolloin pistepussi jäi vielä avaamatta:

SBC Levi II – Sastamolo Juniorit 3-6
Piranhas – SBC Levi II 6-1

Positiivisena puolena mainittakoon kuitenkin nuorten pelaajien esiinmarssi heti ensimmäisessä turnauksessa, sillä 16-vuotias Olli Yli-Suvanto iski kaksi maalia, ja ensimmäiset miesten pelinsä pelannut vasta 14-vuotias Miro Periviita avasi heti pistetilinsä syöttöpisteen muodossa. Myös Mikko ”varttuneella iällä takaisin lajin pariin” Kurkela onnistui maalinteossa.