Muistutus: Tuomarikurssi Rovaniemellä 13.-14.09.2014

| Aiheet: Uutiset

Viimeinen kuulutus ensi viikonlopun erotuomarikurssille! Kurssin suorittamalla voit toimia myös toimitsijana virallisissa otteluissa. Vinkkinä seuran jäsenille, että sääntöjen kertaus ei varmasti ole koskaan haitaksi, ja lisäksi kurssista on hyötyä seuran järjestämiä omia turnauksia ja tapahtumia ajatellen vaikket koskaan viheltäisikään yhtään virallista ottelua:

”Salibandyerotuomariudesta harrastus ja lisätuloja. Laji on moniin muihin lajeihin verrattuna haastavampi tuomita, mutta samalla myös palkitsevampaa. Salibandyliitto kouluttaa Rovaniemellä erotuomareita syyskuun 13.-14. viikonloppuna. Kurssin käyneellä tuomarilla on mahdollisuus toimia Salibandyliiton sarjoissa tuomarina oman kehityksensä mukaisissa otteluissa.

Liiton alaisista otteluista erotuomarille maksetaan korvaus, joka on tuomaria kohden noin 20 eurosta ylöspäin per peli. Lisäksi muut mahdolliset korvaukset maksetaan mikäli otteluita tuomitaan toisella paikkakunnalla. Yleisen käytännön mukaan otteluita on turnauksissa joitakin tuomaria kohden, jolloin päiväansio nousee jopa yli sadan euron. Kurssin suorittaminen on ensimmäistä kertaa osallistuville ilmainen, ja kurssin suorittaneet saavat myös toimia Salibandyliiton alaisissa otteluissa toimitsijoina.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu alla olevan linkin kautta. Tervetuloa aloittamaan harrastus, josta sinulle maksetaan!”

https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/salibandy/event.php?id=3142