Miesten kakkosjoukkueella hukkareissu Tornioon

| Aiheet: Uutiset

SBC Levi II:n 5.divarikausi jatkui sunnuntaina 20.10.2013 Torniossa peleillä rovaniemeläistä Rokokoo II:ta sekä isäntäjoukkue SST:tä vastaan. Joukkue sai tukun jobinpostia jo turnausta edeltävänä iltana, kun useampi pelaaja joutui viime hetkillä skippaamaan turnauksen erinäisistä syistä johtuen. Tien päälle päästiin kuitenkin lopulta reilun kahden ketjun ja kahden maalivahdin voimin.

Klo 15 alkaneessa Rokokoo II-pelissä vastustaja tuli selvästi valmiimpana otteluun, ja siirtyikin toisen erän alun pikamaaleilla jo 4-0 -johtoon, ja vei pelin selvästi lopulta lukemin 8-4. Joukkueen oma peli oli alusta alkaen sekavaa ja vastustaja iski merkkausvirheistä murhaavalla prosentilla. Peliä kuvaa aika hyvin, että joukkue otti kaksi jäähyä väärästä vaihdosta, ja kolmaskin olisi ollut täysin aiheellinen, mutta tuomarit katsoivat tilannetta läpi sormien. Lisäksi kaksinkamppailut hävittiin lähes poikkeuksetta. Miesten kakkosjoukkueen rinkiin kuluneella viikolla palannut kapteeni Joonas ”Rapu” Pöllänen iski pakin paikalta tehot 2+1 heti ensimmäiseen sarjaotteluunsa. Myös ensimmäistä kauttaan miesten mukana pelaava C-juniori-ikäinen Olli Yli-Suvanto pääsi iskemään ensimmäisen maalinsa takatolpalta velipoikansa Tuomas Uusi-Illikaisen mainiosta passista.

Klo 17 alkanut peli SST:tä alkoi selvästi tasaisemmissa merkeissä, sillä Levin joukkue sai kasattua rivinsä huonon ensimmäisen pelin jälkeen. Peli eteni pitkään 1-1 -tilanteessa, mutta vastustaja pääsi kuittamaan tärkeän pukukoppimaalin 2. erän lopussa onnekkaalla pompulla siirtyen 2-1 -johtoon. Ottelun ratkaisu nähtiinkin heti 3. erän alkuun, kun vastustaja onnistui rankaisemaan henkilökohtaisista virheistä 10 sekuntiin kahdella pikamaalilla siirtyen 4-1 -johtoon. Loppulukemat 6-1 vastustaja viimeisteli lopulta tyhjään maaliin. Levin joukkueen ainoan maalin laukoi Joonas Pöllänen.

Valmennusjohdon kommentit: ”Ei pelattu tänään omalla tasolla. 2,5 erää oli hyvää peliä koko päivänä, ja sillä ei pärjää. Parannusta viime turnaukseen oli toisen pelin alku. Tuomas Uusi-Illikaiselle iso leijona-palkinto ensimmäisen pelin asenteesta ja esityksestä. Joonas Pölläsen paluu takaisin joukkueen riveihin oli myös näyttävä, ja tuo samalla sekä henkistä että fyysistä puolta mukaan. Siitä on hyvä monella ottaa mallia. Maalivahdit (Juha Nevalainen ja Kristian Karhula) saavat myös puhtaat paperit, sillä molemmat torjuivat käytännössä kaiken mitä torjuttavissa oli, eikä kenttäpelaajilta tullut tarpeeksi apuja. Toivottavasti kaikki nyt muistaa miltä tuntuu hävitä. Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että voittojen jälkeen on huomattavasti mukavampi ajella kotia kohti. Päät pystyyn ja ajatusta mukaan niin reeneihin kuin peleihinkin!”

SBC Levi II jatkaa sarjakauttaan sunnuntaina 17.11.2013 Kemin Tervahallissa, jolloin vastaan asettuvat Sastamolo Kings II Kemistä klo 11 sekä NSB III Rovaniemeltä klo 14.