Junioreiden Lappi-Cup palaa Kittilään!

| Aiheet: Uutiset

Viime vuosina pääasiassa Kemijärvi-Rovaniemi-Kemi-Sodankylä -akselilla pelattu turnausmuotoinen junioreiden Lappi-Cup -aluesarja tekee paluun Kittilään muutaman vuoden tauon jälkeen. Kemijärvi putosi tällä erää pois pelipaikkakunnista, ja Kittilä nappasi turnauksen järjestettäväksi itselleen. Näin ollen Kittilä pääsee aloittaman salibandykauden 2013-2014 junioreiden osalta järjestämällä ensimmäisen Lappi-Cup -turnauksen lauantaina 05.10.2013. Muut pelipaikkakunnat ovat Rovaniemi marraskuussa, Kemi helmikuussa sekä viimeisenä Sodankylä maaliskuussa. Palkintojenjako suoritetaan Sodankylässä viimeisten pelien jälkeen.

Sarjat Lappi-Cupissa ovat B-junioreista aina F-junioreihin asti sekä tytöille että pojille, ja pelipaikkoina toimivat Kittilän lukion molemmat salit, Kittilän ala-asteen sali, Kittilän Työväentalo sekä Levillä Sirkan koulu ja Kylpylän sali. Edelliskaudella mukana oli keskimäärin yhteensä yli 40 joukkuetta useassa eri ikäluokassa, ja Kemin osakilpailussa peräti 54 joukkuetta. Tämänvuotinen osanottajamäärä ei näytä kalpenevan yhtään näiden lukujen rinnalla, sillä Kittilän Lappi-Cup -turnaukseen on ilmoittautunut peräti 53 joukkuetta. Kittilään on odotettavissa siis noin 400 innokasta salibandyharrastajaa valmentajat, joukkueenjohtajat, huoltajat sekä järjestävä taho mukaan lukien. SBC Levin juniorit osallistuvat turnaukseen kolmen joukkueen voimin; C-juniorit, D-juniorit sekä E- ja F-junioreiden yhteisjoukkue.

Turnauksen otteluohjelma julkaistaan viimeistään ma 30.09.2013. Turnausjärjestelyistä vastaa SBC Levi, ja tuomareina toimivat naisten sekä miesten ykkös- ja kakkosjoukkueiden pelaajat. Tapahtumasta saadaan mukavasti lisänostetta junioritoiminnan kehittämiselle edelleen ja lajille yleisestikin Kittilän alueella, sekä luodaan hyvä pohja ja valmiudet järjestää turnaus myös ensi kaudella, jolloin yhtenä pelipaikkana toimii jo toivottavasti uusi liikuntahalli.

Tervetuloa seuraamaan pelejä ja kannustamaan SBC Levin juniorit voittoon!