Miesten joukkueet tulessa tulevana viikonloppuna

| Aiheet: Uutiset

Joulutauko on takana ja uudenvuoden vietostakin selvitty suhteellisen vähin vaurioin, joten sekä SBC Levin edustusjoukkue että SBC Levi II ovat palanneet takaisin sorvin ääreen harjoitusten merkeissä. Valmistautuminen kevätkauteen on hyvällä mallilla, ja luvassa onkin heti pelien täyteinen viikonloppu, kun molemmat miesten joukkueet pelaavat vuoden ensimmäiset sarjapelinsä.

SBC Levin edustusjoukkue jatkaa kauttaan lauantaina 12.01.2013, kun pelipaikkana on Tornion Putaanhalli, ja vastassa SC Kaatajat Rovaniemeltä klo 14 ja Oulun Tarmo klo 18. Joukkueen terveystilanne on tällä haavaa jopa erinomaisen hyvä, sillä poissa on varmuudella ainoastaan Tuomas Alaluusua, joka lepuuttelee murtunutta nilkkaansa. Tanskan paluumuuttaja Tommi Ahola on puolestaan viimeisiä viikkoja Tanskanmaalla, joten mies ei ole vielä mukana Tornion turnauksessa.

SBC Levi II:n kausi jatkuu sarjapeleillä puolestaan sunnuntaina 13.01.2013 Tornion Putaanhallissa, jolloin vastaan asettuvat Rokokoo II Rovaniemeltä klo 12, ja NSB II niin ikään Rovaniemeltä klo 15. Joonas Pölläsen siirtopaperit on saatu kuntoon, joten mies pääsee tekemään ensiesiintymisensä Levi II-paidassa. Ensimmäisessä sarjaturnauksessaan joulukuussa heti 2+2 -tehot iskenyt Jesper Räsänen joutuu puolestaan skippaamaan Tornion reissun työkiireiden vuoksi, samoin 5+2 -tehopisteet samaisessa turnauksessa nakutellut Jarmo Rantala jää pois samasta syystä.

Alla koosteet joukkueiden syyskaudesta Kittilälehdestä (klikkaa isommaksi):

Edustusjoukkueen syyskauden kooste

Kakkosjoukkueen syyskauden kuulumiset