SBC Levi II avasi kautensa kahdella niukalla tappiolla

SBC Levin kakkosjoukkue avasi kautta aikain ensimmäisen sarjakautensa liiton virallisissa sarjoissa Kempeleen Kempelehallissa 22.09.2012. Kotiinviemisiksi mukaan tarttui tällä kertaa vain kokemusta, sillä päivän molemmissa peleissä joukkue kärsi niukat tappiot.

Rokokoo II – SBC Levi II 5-4
SBC Levi II – Palloketut 3-5

”Niukat tappiot voi laittaa ensimmäisten sarjapelien mukanaan tuoman jännittämisen piikkiin. Oma peli toimi tässä vaiheessa kautta kuitenkin varsin hyvin niin avauspelaamisessa kuin puolustuspäässäkin. Esimerkiksi yivoimahyökkäyksiä ei vastustajat tainneet saada juuri lainkaan. Omista paikoista pitää oppia vaan laittamaan sisään, niin voittoja tulee jatkossa aivan varmasti. Pari maalintekijää oli toki turnauksesta tällä kertaa poissa, joten odotellaan sille saralle vielä vahvistuksia ettei pakin (=Keijo Alila) tarvitse vastata maalinteosta yksinään. Joukkueen maalivahdeista sekä Heikki Tiainen että Jari Jylhä onnistuivat turnauksessa hyvin, eikä heidän piikkiin voi missään nimessä tappioita laittaa, vaan vastustaja pääsi iskemään oman pään pallonmenetyksistä kovalla prosentilla”, kertoo joukkueen pelaajavalmentaja Jarmo Pantsar.

Pistemiehinä turnauksessa kunnostautui erityisesti Keijo Alila pakille varsin mukavin tehoin 4+1, ja Arttu Ylitalo pistein 2+1.

SBC Levi II:n kausi jatkuu sunnuntaina 21.10.2012 Oulun Nallisportissa, jolloin vastaan asettuvat SBT Martinniemi klo 14 sekä hegemoniaottelussa ”paikallisvastustaja” Ylläksen Nousu klo 18!

http://salibandy.net/kilpailutoiminta/tulospalvelu/pohjois-suomi-miehet-5-divisioona-lohko-73-tilastot-ja-otteluohjelma-2

Kommentit on suljettu.