Salibandypuulaaki huipentuu!

| Aiheet: Uutiset

Play-Offit pyörähtivät käyntiin todellisen taistelun merkeissä. XX pyöritteli ensimmäisessä ottelussa taululle tylyt 13-0 lukemat varamiehistä BalleroComboa vastaan. Toisessa ottelussa BalleroCombo värväsi yleisöstä vaihtopelaajan, ja heti tuli tulosta. Kolme maalia XX:n yhdeksää vastaan ei kuitenkaan riittänyt, vaan runkosarjan voittaja marssi vakuuttavasti finaaliin.

Toinen välieräpari Hanurisankarit vastaan Vapaat Pantterit olikin sitten tasaisempi, ja otteissa oli havaittavissa todellista pleijarihenkeä. Veri, hiki ja kyyneleet kastelivat Levin kylpylän liikuntasalin lattian, kun molemmat joukkueet korjasivat voiton lukemin 3-2. Otteluvoitot siis tasattiin, joten finalistia lähdettiin hakemaan rangaistuslaukauskilpailusta. Hanurisankareilta maalinteossa onnistuivat Antti Ylitalo ja Ville Virtanen. Vapaiden Panttereiden pelaajat eivät onnistuneet ohittamaan loistavan ottelun pelannutta Jari Jylhää kertaakaan, joten Hanurisankarit ansaitusti finaaliin. Vapaat Pantterit mittelevät BalleroComboa vastaan pronssiottelussa.

Tiistaina 6.12. vietämme itsenäisyyspäivää. Ja vaikka allekirjoittaneen Linnankutsu on ilmeisesti postituksessa kadonnut, jätämme viralliset ottelut pyhäpäivän vuoksi väliin. Kylpylä on kuitenkin auki, ja vuoro on varattu. Vietämme siis höntsävuoroa klo 19.00 alkaen, johon kaikki kynnelle kykenevät ovat tervetulleita.

Finaali ja pronssiottelu ovat siis ohjelmassa 13.12.2011 alkaen klo 19.15. Otteluiden alkua on aikaistettu palkintoseremonioista johtuen. Kaikkia pelaajia pyydetään saapumaan paikalle klo 19.00 mennessä.

Tiistain 29.11. Play-Off-otteluiden tulokset

19.30     XX    –    BalleroCombo                     13 – 0

20.00    Hanurisankarit   –   Vapaat Pantterit     2 – 3

20.30    BalleroCombo   –   XX                         3 – 9

21.00    Vapaat Pantterit   –   Hanurisankarit     2 – 3 (RL 0-2)

Yhteismaalit ja jatkoonmenijät

XX vs BalleroCombo 22-3. XX finaaliin, BalleroCombo pronssiotteluun.

Vapaat Pantterit vs Hanurisankarit 6-6. Rangaistuslaukauskilpailu 0-2. Hanurisankarit finaaliin, Vapaat Pantterit pronssiotteluun.