Salibandykummit

Seuran kummitoiminnan esittely

Salibandykummit on vapaaehtoisista SBC Levin miesten ja naisten joukkueiden pelaajista koostuva hyväntekeväisyysryhmä. Ryhmän tarkoituksena on auttaa etenkin vähäosaisia lapsia ja nuoria.

SBC Levin juniorijoukkueissa pelaavien lasten ja nuorten vanhemmat voivat hakea alennusta tai vapautusta lapsensa maksuihin taloudelliseen tilanteeseen tai muuhun vastaavaan syyhyn vedoten.

Mikäli hakemus hyväksytään, niin junioripelaajan maksut maksetaan Salibandykummien keräämästä rahastosta. Kummitoiminnan yksi tavoitteista on, ettei yksikään innokas nuori salibandyn harrastaja joutuisi jäämään harrastuksen ulkopuolelle taloudellisten syiden vuoksi.

Alennuksen tai vapautuksen hakeminen maksuihin

Alennus tai vapautus junioripelaajan maksuihin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Tuen määrä on rajallinen ja sitä voi hakea milloin tahansa. Seuran hallitus käsittelee kaikki hakemukset luottamuksellisesti. Hakemuksesta tulee käydä ilmi ainakin:

– pelaajan sekä huoltajan etu- ja sukunimi
– pelaajan henkilötunnus
– postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
– joukkue, jossa pelaaja pelaa
– kuvaus, millä tavalla pelaajan taloudellinen tilanne on haastava
– maksut, joihin alennusta tai vapautusta haetaan

Hakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen: toimisto(a)sbclevi.fi

Hakemukset käsitellään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään kahden viikon kuluessa niiden saapumisesta.

Toiminnanjohtaja tekee päätösesityksen hallitukselle, joka antaa päätöksensä hakemusta koskien. Toiminnanjohtaja tiedottaa päätöksen pelaajalle ja hänen huoltajalleen sähköpostitse.

Toiminnanjohtaja ja seuran rahastonhoitaja hoitavat pelaajan maksut kummirahastosta hallituksen päätöksen mukaisesti kolmen arkipäivän kuluessa.

Salibandykummien seuran sisäiset joulupatakeräykset

Jouluna 2016 Salibandykummit toimittivat joulupatakeräyksen tuoton, noin 350 euroa, Erityislasten Omaiset ry:n Kittilän jaostolle (ELO ry): http://www.sbclevi.fi/2016/12/rauhallista-joulua-onnellista-uutta-vuotta-2017/

Jouluna 2015 Salibandykummit lahjoittivat seuran sisäisen joulupatakeräyksen tuoton yli 600 euroa Lapin ensi- ja turvakoti ry:lle: http://www.sbclevi.fi/2015/12/rauhallista-joulua-ja-onnellista-uutta-vuotta-2016/

Jouluna 2014 SBC Levin Salibandykummien ylimääräisillä lahjoituksilla hankittiin pelikonsoli peleineen Lapin keskussairaalan lastenosastolle: http://www.sbclevi.fi/2014/12/rauhallista-joulua-ja-onnellista-uutta-vuotta-2015/