Naiset II aloitti kautensa parilla pisteellä

| Aiheet: Naiset II, Uutiset

Muiden joukkueiden tavoin myös SBC Levi N2 on saanut kautensa alulle. Lauantaina 29.9. Levi kohtasi Sodankylässä LaVen ja Paka II:n. Kauteen lähdettiin hieman uudistuneella rosterilla ja joukkueen tavoitteena oli vain saada selville oman pelin taso.

LaVea vastaan N2:lla oli alkuun hankaluuksia saada peli avattua pois omalta alueelta, mutta loppua kohti alkoi koko kentän pituus löytyä. Ensimmäisessä erässä Kerttu Hurtig #12 aukaisi joukkueen kauden maalihanat ja vei Levin johtoon. Erän lopussa joukkue pääsi testaamaan alivoimansa toimivuutta yhtäjaksoisesti 5 minuutin ajan, eikä LaVelle annettu paikkoja tasoittaa. Toinen erä oli Leviltä maaliton LaVen heilutellessa verkkoa kahdesti. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet saivat vielä kerran pallon maalin perukoille, kun Elisa Alakärppä #42 laittoi pallon oikeaan yläkulmaan Riikka Nätin #16 syötöstä. Parin minuutin päästä LaVe teki voittomaalinsa ja näin ollen tulos 3-2 Lavelle. SBC Levin parhaana pelaajana palkittiin Kerttu Hurtig #12. Maalilla vartioinut Heini Siivikko #15 ehti pallon eteen huikeat 17 kertaa pelin aikana, kun vastustajan maalivahti taas koski palloon torjuntamielessä kolmesti.

Toisessa pelissä vastassa oli reippaalla jalalla varustettu Paka II. Kokonaisuudessaan peli oli ehjempi ja joukkue pääsi hyökkäämään useamman kerran. Yhteistä säveltä alkoi jo selkeästi löytyä. Ensimmäisessä erässä Elisa Alakärppä #42 laittoi pallon samaiseen yläkulmaan Kerttu Hurtigin #12 syötöstä. Toinen erä mentiin maaleitta molemmissa päissä. Kolmannessa erässä Kerttu Hurtig #12 syötti kulmasta keskelle ja puolustaja Anna Saukkoriipi #9 löysi hienosti tilaa nousta suoraan maalille ja heitti pallon ykkösellä sisään. Loppupelin N2 puolusti hienosti jalan jo hieman painaessa, koska molemmissa peleissä Leviläisiä oli kentällinen vähemmän kuin vastustajalla. Loppulukemiksi jäivät 2-1 Leville. Pelin parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti maalivahti Heini Siivikko #15 joka torjui tässäkin pelissä hienosti ja vielä hurjemmat lukemat kuin edellisessä: 28 kertaa! Vastustajan maalivahti torjui kahdeksan palloa.

Päivän vastustajat olivat molemmat vauhdikkaita ja kausi oli mukava aloittaa kunnon haasteella. Seuraavat pelit SBC Levin N2 pelaa Haukiputaalla 13.10. kun vastassa ovat HaHe II ja SBT Martti. Tulkaahan katsomaan!