Miesten kakkosjoukkueelle jälleen 2p Rovaniemeltä

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkueen kausi jatkui sunnuntaina 11.2.2018 Rovaniemen turnauksella.

Lukuisista poissaoloista huolimatta kehiin saatiin raavittua pari kentällistä sekä kaksi maalivahtia. Kokoonpanoon palasivat polvileikkauksesta toipunut maalivahti #6 Joni Rauhala sekä koko alkukauden työkiireiden vuoksi skipannut seuran kaikkien aikojen pörssikärki hyökkääjä #8 Tuomas Trast.

Santa’s United IV – SBC Levi II 3-5

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui sarjajumbo Santa’s United IV. Maaleja iskettiin tasatahtiin 2. erän loppupuolelle asti, kunnes SBC Levi II nykäisi parin maalin kaulan #61 Jesse Mikkolan komealla ylivoimamaalilla sekä #8 Tuomas Trastin osumalla. Maali oli Trastin uran 187. täysosuma kun pelattuja otteluita on yhteensä nyt 252 kappaletta. 3. erään lähdettäessä tilanne 2-4.

Santa’s United IV kavensi ylivoimalla tilanteeksi 3-4 erän puolivälissä, mutta #96 Miro Mustonen kasvatti johdon jälleen kahden maalin mittaiseksi vain pari minuuttia myöhemmin. Santa’s United IV haki kavennusta ottamalla maalivahdin pois parisen minuuttia ennen loppua, mutta lisämaaleja ei nähty, joten pisteet SBC Levi II:lle maalein 3-5.

SBC Levi II – SoPa 2-5

Päivän toisessa pelissä kentällä vastaan asteli tappioitta sarjakärjessä viilettävä SoPa. Ottelu käynnistyi tarkkailevissa merkeissä ja 1. erä palloteltiin loppuun tilanteessa 0-0. 2. erässä SoPa siirtyi 0-1 johtoon, mutta 3. erässä ajassa 34:08 #87 Ville Niemelä tasoitti ottelun upealla ylänurkkalaukauksella.

SoPa siirtyi jälleen johtoon heti seuraavassa vaihdossa ajassa 34:31, mutta #28 Perttu Pumpanen tasoitti tilanteeksi 2-2 vain vajaa minuutti myöhemmin. Tuoreilla jaloilla ja leveällä rintamalla myllyttänyt sarjakärki otti kuitenkin omansa, kun joukkue iski ottelun viimeiseen neljään minuuttiin kolme täysosumaa, joista viimeisen tyhjään Levi-rysään. Loppulukemat siis 2-5 SoPan hyväksi.

Väsymys hiipi puseroon 3. erän ratkaisuhetkillä, mutta hieno taistelu silti koko joukkueelta lähtökohdat huomioon ottaen.

Joukkueen tehomiehenä hääräsi tällä kertaa #28 Perttu ”Puntanen” Pumpanen (2+2).

Seuran kaikkien aikojen pistepörssissä #21 Hannu Molkolärvi (päivän tehot 0+2, kokonaissaldo 293 ottelua, 161+113=274 tehopistettä) otti jälleen pisteen verran kiinni #8 Tuomas Trastia (päivän tehot 1+0, kokonaissaldo 252 ottelua, 197+98=285 tehopistettä).

SBC Levi II:n pelit jatkuvat su 25.2.2018 Kittilän urheiluhallilla, jolloin vastaan asettuu klo 11:00 KäKi ja klo 15:00 Rokokoo!