Raportti: UIFK – SBC Levi 19.11.2016

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustus avasi pistetilinsä maukkaalla vierasvoitolla UIFKin vieraana Oulun Kastellissa la 19.11.2016! Loppulukemat 4-7 viimeisteli #9 Joonas Kaijala tyhjään maaliin.

Ensimmäiset 25min mentiin UIFK-merkkisesti, ennen kuin SBC Levi sai askelmerkkinsä kohdilleen. Kotijoukkue ehti siirtyä jo 4-1-johtoon, mutta sinipaidat onnistuivat iskemään 2. erän loppuun kaksi elintärkeää kavennusmaalia #85 Tuomas Alaluusuan ja #71 Pekka Jääskön toimesta. 3. erä menikin sitten puhtaasti SBC Levin eduksi 0-4 ja näin ensimmäinen voitto 2.divaritasolla ikinä on tosiasia!

Ottelun 4-5-voittomaalin iski ajassa 48:55 kauden ylivoimaisesti parhaan pelinsä pelannut #11 Santeri Poikela. Poikelan tehoiksi kirjattiin tänään 2+0 ja maalit olivat samalla miehen ensimmäiset tehopisteet SBC Levin paidassa!

Ottelun ilmeisesti yllättävä lopputulos sylttäytti myös Salibandyliiton tulospalvelun nauhan, mutta eiköhän se siitä ennen pitkää oikene: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/uifk-sbc-levi/10915/1442

Nyt hotellille latailemaan akkuja ja aamulla klo 09:30 haetaan tanssiin oulunsalolainen SBT Suola pelipaikan ollessa jälleen Kastelli. HYVÄ SINISET!