Raportti: N1+N2 Kuusamon turnaus 07.11.2015

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin naisten ykkösjoukkue kauden avausvoittoon!

Naisten joukkueet matkustivat eilen lauantaina 07.11.2015 Kuusamoon, kun naisten 3.divaripelit jatkuivat paikallisessa liikuntakeskuksessa. Naisten kakkosjoukkue aloitti päivän 2-2-tasapelillä Santa’s United II:ta vastaan. Jobin postia pelin aikana toi maalivahti #35 Anni Järvelinin sairastuminen kesken ottelun, mutta #15 Heini Siivikko tuurasi kaksi erää hienosti. Joukkue osoitti jälleen venymiskykyään nousemalla 0-2-tappioasemasta tasoihin 3.erän aikana. Myös joukkueen tuorein vahvistus #31 Henna Valle pääsi pelaamaan ensimmäiset minuuttinsa sinipaidoissa.

Seuraavaksi luvassa oli kauden kolmas seura-derby, eli naisten joukkueiden keskinäinen ottelu. Kapealla materiaalilla liikkeellä olleella naisten kakkosella oli mahdollisuus nousta voitolla jaetulle kärkisijalle sarjataulukossa. Ykkösjoukkue oli kuitenkin toista mieltä ja heitti lapiollisen lunta tupaan voittamalla ottelun lukemin 5-2 koko joukkueen vahvan esityksen jälkeen. Sarjapisteet olivat samalla kauden ensimmäiset naisten ykkösjoukkueelle.

Päivän toisen ottelunsa naisten ykkönen hävisi emäntäjoukkue-PaKalle lukemin 2-4 tiukan taistelun jälkeen.
Päivän tehokkaimmat Levi-pelaajat olivat naisten ykkösen #9 Roosa Sarajärvi (3+2), #3 Elina Palosaari (2+1) ja #23 Leena Tölli (1+2). Naisten kakkosesta edukseen esiintyivät parhaana pelaajana palkittu #21 Sofia Rantala sekä jälleen tehopisteille yltänyt joukkueen ykköstykki #17 Tiina Pekkala.

Naisten 3.divaripelit jatkuvat 19.12.2015 Rovaniemen Keltakankaalla!

P.s Hyvää isänpäivää tasapuolisesti kaikille isukeille!