Ennakko: M2 Rovaniemen turnaus 21.11.2015

| Aiheet: Uutiset

Huomenna lauantaina 21.11.2015 ollaan pelillä taas! Miesten kakkosjoukkue matkustaa Rovaniemen Keltakankaalle kauden neljänteen 5.divarin sarjaturnaukseensa, jossa vastaan asettuu isäntäjoukkue Santa’s United III klo 11:00 ja klo 14:00 päästään haastamaan sarjakakkosena majaileva, tappioitta alkukautensa pelannut Sastamolo Kings II Kemistä.

Sarjakausi on edennyt jo sen verran pitkälle, että sarjan puoliväli ylittyy viikonloppuna pelattavissa peleissä. Turnaukseen lähdettäessä SBC Levi II on iskuetäisyydellä sarjakärjestä, sillä joukkue on neljäntenä 8 pisteellä, kun keulilla AC Ressut on kerännyt 11 pistettä ja sarjakakkonen Sastamolo Kings II 10 pistettä. Väliin mahtuu kolmantena oleva Santa’s United II niin ikään 10 pisteellä.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Santa’s United III:a vastaan peli päättyi leviläisten eduksi 2-0. Sastista vastaan ei ole tällä kaudella vielä pelattu, mutta viime kaudella joukkueet kohtasivat neljästi ja tuolloin kemiläiset olivat parempia jokaisessa ottelussa, eli pisteet 0-8 ja yhteismaalit 9-20.

Talvi yllätti autoilijat ja turnauspäivä nähtävästi pelaajat, joten tien päälle joudutaan lähtemään tällä kertaa pahasti vajaamiehisenä. Ellei viime hetken poisjääntejä tule, niin kasaan saadaan juuri ja juuri pari kentällistä pelimiehiä ja kaksin kappalein veskareita, mikä ei kokonaisuutena hirveästi valmennuksen mieltä lämmitä, kun pelataan tärkeistä sarjapisteistä. Kenties laatu korvaa määrän?

Turnauksessa SBC Levi II:n riveissä nähdään myös yksi uusi pelaaja, kun sesonkitöihin paikkakunnalle saapunut ja aiemmin mm. vantaalaisen AC HaKin organisaatiossa sekä Tikkurilan Tiikereissä pelannut #89 Henri Hytönen tekee debyyttinsä sinipaidoissa.

Jos olet Rovaniemellä päin, niin tulehan kannustamaan sarvipäät voittoihin!