Ennakko: M1 Oulun turnaus 10.10.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustuksen 3.divariseikkailut jatkuvat huomenna la 10.10.2015 Oulun Nallisportissa!

Vastassa Vaalan Lämärit klo 15:00 ja SC MuPa klo 17:00. SBC Levi ja Lämärit ovat kohdanneet toisensa aikojen saatossa yhteensä seitsemän kertaa, mutta vain kerran SBC Levi on poistunut voittajana kaukalosta (1-0-6). Haapavetinen SC MuPa on kohdattu puolestaan kahteen otteeseen kaudella 2013-2014. Tuolloin pisteet jaettiin kertaalleen ja toisella kerralla pisteet lähtivät Haapavedelle.

Kaksi historian kirjojen perusteella erittäin vaikeaa joukkuetta on siis vastassa.

Kuluneen viikon aikana sinipaidoille on riittänyt jobin postia yllin kyllin, kun ukkoja on tippunut sairaslistalle vasemmalta ja oikealta. Onneksi rosterissa on vielä tässä vaiheessa kautta sen verran leveyttä, että saadaan täydet kolme kentällistä maakuntamatkalle. Samalla vähemmälle peliajalle jääneet pelurit pääsevät näyttämään kunnolla kyntensä lauantain peleissä, ja luvassa on mahdollisesti tutustumista myös uusiin pelipaikkoihin ja rooleihin.

Molemmissa otteluissa ennakkosuosikin paineet voi sysätä siis huoletta vastustajien harteille, mutta ilmaiseksi ei ole silti mitään tarjolla kummallekaan vastustajajoukkueelle. Round 2, FIGHT!