Raportti: M2 Kittilän turnaus 15.03.2015

| Aiheet: Uutiset

Miesten kakkosjoukkue SBC Levi II päätti 5.divarikautensa kahteen tappioon. Ensimmäisessä pelissä kemiläinen Sastamolo Juniorit onnistui tasaisessa taistossa paremmin maalipaikoissaan ja vei pisteet lukemin 3-6. Päivän toisessa pelissä KäKi vei puolestaan pisteet mukanaan Enontekiölle 1-4 -voitolla vahvan esityksen myötä. SBC Levi II:n lopullinen sijoitus on siis viiden joukkueen Lapin lohkossa viides, eli viimeinen.

Tilastot ja sarjataulukko: https://sbclevi.fi/miehet/miehet-ii/ottelut/2014-2015/

Alavireinen ja epätasaisten esitysten sävyttämä kausi päättyi siis kuten alkoikin, mutta tulosten takaa on nähtävissä myös selkeitä valon pilkahduksia. Nuorten pelaajien esiinmarssi, uusien pelaajien mukaantulo, nousujohteiset peliesitykset kevätkaudella (viimeistä turnausta lukuunottamatta), erinomaiset harjoittelu- ja peliolosuhteet uuden urheiluhallin myötä sekä kolmisen vuotta sitten perustetun joukkueen juurtuminen pysyväksi osaksi seuran toimintaa. Tältä pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan salibandykautta 2015-2016 myös SBC Levi II:n osalta kun aika on kypsä.

Nyt haukataan hetki happea ja myöhemmin keväällä kokoonnutaan vielä seuran päättäjäisten merkeissä. Kiitos joukkueen puolesta kannattajille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille sekä tietysti myös hienoille vastustajille kuluneesta kaudesta. SBC Levi II palaa salibandykaukaloihin entistä vahvempana jälleen syksyllä 2015!