Ennakko: M1 nousukarsintaottelu 21.03.2015

| Aiheet: Uutiset

SBC Levin miesten edustusjoukkue kohtaa lauantaina 21.03.2015 klo 19 Vaalan Lämärit (3.div) nousukarsintaottelussa Kittilän urheiluhallissa.

Sarjajärjestelmä on armoton, sillä nousukarsinta on yksivaiheinen ja yhdestä ottelusta poikki; ottelun voittaja pelaa ensi kaudella Pohjois-Suomen 3.divisioonassa ja häviäjä 4.divisioonassa. Mikäli varsinaisen peliajan (3x15min) jälkeen ollaan tasatilanteessa, pelataan 10min jatkoaika ja jos tilanne on edelleen tasan mennään rangaistuslaukauskilpailuun.

SBC Levi pääsee näillä näkymin lähes parhaalla kokoonpanollaan otteluun, sillä vain Jaakko Tiuraniemi on varmuudella sivussa selkävamman vuoksi. Vastustajajoukkue Vaalan Lämärit on pelannut useamman viime vuoden ajan 3.divarissa keikkuen lähes poikkeuksetta sarjan kärkipäässä. Parina viime keväänä vaalalaiset ovat olleet karsimassa jopa noususta 2.divariin, mutta ratkaiseva askel on jäänyt ottamatta. Tällä kaudella joukkueen kohtaloksi tasaisessa 3.divarissa jäi putoamiskarsintapeleihin joutuminen vain pisteen erolla seuraavaan.

Lämärit on tullut vuosien mittaan tunnetuksi salibandykentillä hyökkäysvoittoisesta pelistään sekä ennen kaikkea tehokaksikostaan Esa Kovalainen-Jouko Lämsä, jotka ovat tehtailleet valtaosan joukkueen tehopisteistä. Maalirikkaita pelejä pelanneen joukkueen heikko kohta saattaakin löytyä puolustuspäästä sekä edellämainitun parivaljakon huolellisesta merkkaamisesta.

Edellisessä edustusjoukkueen kotiturnauksessa oli huikea tunnelma, jota silloiset vastustajajoukkueetkin hämmästellen kiittelivät. Toivottavasti saadaan urheiluhallin täydeltä äänekästä kannustusta siivittämään joukkue voittoon kauden ratkaisuottelussa! Otteluun on vapaa pääsy.