Ennakko: M1 Kittilän turnaus 28.02.2015

| Aiheet: Uutiset

Sarjakakkosena majaileva miesten edustusjoukkue pelaa kauden viimeiset sarjapelinsä huomenna lauantaina 28.02.2015 Kittilän urheiluhallissa.

Heti aamulla klo 10 kohdataan Kellon Lyönti II, joka taistelee tiukasti sarjapaikastaan. KeLy II voitti joukkueiden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen lukemin 5-6 kiitos ”Levin kaataja” Kari Kemolan maalien, joten odotettavissa on jälleen tiukka ja tasainen taisto arvokkaista sarjapisteistä.

Kausi päätetään puolestaan klo 19 kärkikamppailussa sarjakolmosta eli SST:tä vastaan. Joukkueet tasasivat pisteet ensimmäisessä kohtaamisessa Torniossa lukemin 4-4 Tuomas Alaluusuan tasoitettua pelin alivoimalla aivan ottelun loppuhetkillä.

Viimeinen turnaus siis kyseessä ja kaikki on edelleen auki, joten joukkueen lopullinen sijoitus voi olla mitä tahansa sijoilta 1-4. Niin monta muuttujaa on kuitenkin mukana, että turha alkaa edes arvuuttelemaan sen tarkemmin kaikkia mahdollisia eri variaatioita. Se on kuitenkin selvää, että kahdella voitolla ollaan vahvoilla ja kahdella tappiolla lähdetään kesäloman viettoon. Nämä on niitä pelejä, joiden eteen on tehty töitä jo pitemmän aikaa. Pelataan pelit pois, tehdään kentällä parhaamme ja katsotaan mihin se riittää!

Näillä näkymin joukkue pääsee lähtemään peleihin lähes täydellä kolmella kentällisellä ja kahdella maalivahdilla. Kausi-influenssa kiusaa hieman pelaajistoa, ja joukkueen kapteeni Matti Autioniemi näki parhaimmaksi matkustaa tässä vaiheessa Amerikkaan, mutta muuten paletti on kasassa ja pensselit terävinä.

Jos jollakin on vielä lauantain suunnitelmat auki, niin ei muuta kuin sinistä päälle ja hallille kannustamaan miehet voittoihin!