Edarille neljä sarjapistettä Nallisportista

| Aiheet: Uutiset

Miesten edustusjoukkue väänsi neljä arvokasta sarjapistettä 4.divarin kolmannesta sarjaturnauksesta Oulun Nallisportissa sunnuntaina 16.11.2014.

Ensimmäisessä pelissä klo 16 kohdattiin uudistunut OFBC Oulusta. Peli oli hyvin näpeissä alusta asti, ja tilanne oli 2-0 SBC Levin eduksi jo ajassa 04:47. Joukkueen otteissa oli havaittavissa kuitenkin pientä lepsuilua hyvän alun jälkeen, ja vastustaja päästettiin helpohkosti peliin mukaan ja aina tasoihin asti muutamien henkilökohtaisten virheiden seurauksena. 3.erässä pystyttiin kuitenkin iskemään voittoon tarvittavat maalit, joista jälkimmäinen tyhjiin. Ottelu oli kuitenkin jälleen hyvä osoitus siitä, että poikkeuksellisen tasaisessa sarjassa ei ole yhtään helppoa vastustajaa, eikä lepsuiluun ole varaa tai omissa soi.

Ottelun tilastot: SBC Levi – OFBC 5-3

Klo 18 vastaan asettui toinen lohkon ”paikallisvastustajista” eli NSB II Rovaniemeltä. Levin joukkueen lataus oli alusta asti kohdillaan, ja 1.erässä kentällä oli vain yksi joukkue, minkä kertoi myös tulostaulu 0-4 -johtoaseman muodossa. 2.erässä NSB II sai hieman ottelun juonesta kiinni iskien myös 1-4 -kavennuksen vanhanaikaisella, mutta ottelun voittajasta ei kuitenkaan ollut tällä kertaa epäselvyyttä. Paikkoja olisi ollut lyödä jopa peli poikki 12 maalin erolla, mutta ottelun ratkettua paras terävyys maalipaikoissa puuttui, ja ottelun viimeinen kolmannes meni hieman pelailuksi molemmilta joukkueilta. SBC Levi iski tasaisesti maaleja ja myös NSB II sai lopussa kaunisteltua lukemia kahdella lisäosumalla, joten pisteet sinisille lopulta lukemin 3-8.

Ottelun tilastot: NSB II – SBC Levi 3-8

Pelattu turnaus oli tähän astisista selvästi ehjin kokonaisuus joukkueelta, ja harjoittelussa painotetut asiat alkavat hiljalleen näkyä pelikentällä. Onnistumisia tuli tällä kertaa laajalla rintamalla, ja mm. neljä pelaajaa iski kauden avausmaalinsa turnauksessa. Voittojen jälkeinen hyvä olo karisteltiin kuitenkin jo heti paluumatkalla sunnuntai-iltana, sillä ohjelmassa on nopea paluu ”arkeen”; parit harjoitukset ja tulevana sunnuntaina 23.11.2014 mennään taas Oulun Nallisportissa!