Liikuntahallin rakentaminen hiertää edelleen

| Aiheet: Uutiset

”Tiukka äänestys urheiluhallin rakentamisesta

Kolme kunnanhallituksen jäsentä yritti kaataa urheiluhallin rakentamishankkeen kunnanhallituksen kokouksessa maanantaina, ja lopulta asiasta päädyttiin äänestämään. Perussuomalaisten Tarmo Salonen ja Milja Nikka sekä keskustan Eino Holck äänestivät sen puolesta, että kunta ei lainkaan valitsisi rakennusurakoitsijaa hallille vaan sen rakentamisesta luovuttaisiin kokonaan. Kunnanjohtajan esitys oli, että urakoitsijaksi valitaan Levi-Rakennus Oy.

Vasemmistoliiton Aki Maunula ja Paula Nevalainen sekä kokoomuksen Hille Kuusisto äänestivät Levi-Rakennuksen valitsemisen puolesta. Keskustan Reijo Kyrö ja Merja Korva äänestivät tyhjää. Maunula toimi kokouksen puheenjohtajana, joten koska äänet menivät tasan, hänen äänensä ratkaisi asian.

Levi-Rakennuksen urakkahinta on noin 2,7 miljoonaa euroa, ja se oli kolmesta saadusta tarjouksesta halvin.

Urheiluhallin putkiurakoitsijaksi valittiiin Sodankylän LVI-Tuote Oy, jonka tarjous oli noin 117 000 euroa. Sodankylän LVI-Tuote tekee myös ilmanvaihtourakan vajaalla 129 000 eurolla. Sähköurakoitsijaksi valittiin Keski-Lapin Sähkö Oy hintaan 223 000 euroa. Näiden kolmen urakan valintaperusteena oli halvin hinta, ja valinnat tehtiin yksimielisesti.”

http://www.kittilalehti.com/arkisto/tiukka-aanestys-urheiluhallin-rakentamisesta.html